Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Ryan Gosling in ‘Barbie’-film verdeelt het internet: ’40-jaar oude Ken is gestoord!’

Beeld: Twitter

Warner Bros heeft een eerste blik gegeven op de aankomende live action-film van Barbie, waarbij onthuld is dat Ryan Gosling de rol van Ken op zich zal nemen. Met een gebleekt blond kapsel en omgeven door roze, lijkt Gosling zeker veel op Ken in de afbeeldingen, waardoor hij schijnbaar een perfecte match is voor Margot Robbie’s Barbie. Eerder bracht het project een foto uit van ster Margot Robbie als Barbie.

Niet iedereen is blij met de keuze voor Gosling als Ken, waarbij velen opmerken dat de 41-jarige acteur te oud is om de iconische pop te spelen. Robbie – die Barbie speelt – is 31. “Ik hou van Ryan Gosling, maar de 40-jarige Ken is krankzinnig. Het spijt me’, schreef iemand op Twitter. Een ander voegde toe: “Extreem ontroerd dat ‘Ken’ (Ryan Gosling) in de Barbie-film 41 jaar oud is.”

Ryan Gosling barbie
Ryan Gosling barbie

Uitgebreide cast

De film is geregisseerd door Greta Gerwig en heeft een uitgebreide ondersteunende cast met onder meer America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Rhea Perlman en Will Ferrell.

Ryan Gosling barbie

Acht jaar in ontwikkeling

Volgens The Hollywood Reporter is de film al acht jaar in ontwikkeling en heeft hij veel veranderingen ondergaan, waarbij Amy Schumer en Anne Hathaway aangetrokken zijn om het script te verbeteren.

Fans zullen moeten wachten tot 21 juli 2023, wanneer de film uitkomt.

Bron: 9GaG, The Independent

Beeld: Twitter