Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

RUMAG-’stagiair’ ontslagen na bizarre oproep voor kinderen en volwassenen speeltjes

rumag stagiair

Het is weer hommeles: waar het vorige week het dure merk Balenciaga was die volwassenen speeltjes aan kinderen linkte, was het gisteren RUMAG. Een combinatie die we niet begrijpen, maar die de ‘stagiair’ van RUMAG wel zag. Hij plaatste gisteren een oproep voor kinderen die in een commercial voor volwassenen speeltjes wilde spelen.

Oproep

De stagiair plaatste deze oproep in de zogeheten ‘Film & TV Oproepjes’. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor figuranten die in een spotje willen figureren en waar je jezelf kan opgeven als je geïnteresseerd vindt. De stagiair plaatste een opvallende oproept:  “Hey Acteurs en Actrices. Voor het social media platform RUMAG. zijn wij opzoek naar een kind (tussen de 5/9 jaar). Het is voor de kerstvideo van een ‘volwassene speeltjes’ bedrijf.” Een nogal onwenselijke combinatie natuurlijk.

RUMAG

Het duurde dan ook niet lang voordat dit op de juicekanalen verscheen. Fawrynotswary, werkzaam bij RUMAG, reageerde rap op de situatie: “Heb het even nagevraagd maar de stagiaire heeft twee opdrachten door elkaar gehaald. Heel dommm. We waren 2 verschillende opdrachten. Eentje voor volwassenen met Kerst en eentje met kids. (…) Maar die stagiaire wordt gelijk ontslagen. Hele domme fout dit.”

Stagiair

We vragen ons wel af of ze de schuld in de schoenen van de stagiair schuiven of dat het een vorm van damage control is. Is er tijdens een stage niet controle op wat de stagiair naar buiten slingert? Opmerkelijk is het zeker!

Bron: Showmag
Beeld: Rumag/FB

You May Also Like