Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Rugby team doet pittige “boat race” challenge

Teambuilding activiteiten dienen altijd leuk en gezellig te zijn. Een rugby team in Wales geeft aan hoe het moet. Het team gaat viraal na een teambuilding activiteit te hebben uitgevoerd, waar uiteraard een flinke lading bier mee gemoeid was. Het gaat namelijk om een zogenaamde “boat race”.

Hoe word de challenge uitgevoerd?

Bij de “boat race” nemen teamleden het op tegen elkaar in een drink-challenge. Llanelli Wanderers deelde eerder deze maand een filmpje op Twitter met de nieuwe trend. Tijdens het spel ga je via een ‘slip & slide’ schuif naar een tafel met drankjes, je drinkt een drankje leeg en schuift dan weer terug naar je groep. Daarna mag de volgende groepslid hetzelfde doen en de groep die het eerst de tafel leeg heeft, wint.

Social media commentaren

De commentaren op social media gaven aan dat de challenge in de smaak valt bij het publiek. “Dit is waar het bij amateurrugby allemaal om draait. Briljante teambuildingsessies” zei iemand. “Dit is hoe wedstrijden moeten worden beslist, als de scores gelijk zijn aan het einde van de extra tijd!” zei iemand anders. Bepaalde teams hebben elkaar onderling uitgedaagd voor een ‘boat race’ challenge.

Bron: clint.be
Beeld: Twitter

You May Also Like