Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Roy Donders is bang dat baby geen mooie neus heeft en wil neuscorrectie laten doen

roy donders neuscorrectie

Een van de grootste verrassingen van de afgelopen jaren is Roy Donders die niet uit, maar terug ín de kast ging, toen hij nieuwe liefde vond in de vorm van Michelle. Sterker nog, onlangs werd het stel zelfs ouders van een kindje. In hun realityserie ‘Altijd wat Bijzonders’ zien we hoe Roy Donders al plannen maakt voor een neuscorrectie voor de ongeboren baby.

Fysieke transformatie

Het is geen geheim dat Donders zichzelf meerdere keren van top tot teen heeft laten aanpassen en is hij als het ware een compleet nieuw persoon geworden. Hoewel zijn fysieke transformatie succesvol is geweest, kan de huispakkenhunk helaas niets veranderen aan zijn DNA. Daarom is de kans groot dat hun pasgeboren baby hetzelfde gezichtje krijgt waar Roy zelf graag vanaf wilde.

Neuscorrectie in Turkije

In een aflevering van ‘Altijd wat Bijzonders’ zien we hoe het Brabantse stel bij de dokter is voor een zwangerschapsecho. Terwijl sommige ouders misschien vragen stellen over de gezondheid van het kindje en de hartslag, wil Roy vooral weten hoe de neus eruitziet. In het ergste geval is hij zelfs bereid om alvast geld opzij te leggen voor een mogelijke neuscorrectie in Turkije.

Brede neus

“Vind jij ook dat ze een kleine neus heeft? Of is het een gemiddelde neus?” vraagt de modeontwerper uit het zuiden bezorgd. “Ze heeft een heel mooie neus,” antwoordt de verpleegkundige enigszins twijfelend. Roy hoopt dat hun kindje de neus van Michelle zal erven, aangezien zij een iets verfijnder exemplaar heeft dan hijzelf. Vervolgens beginnen ze te discussiëren over wie van hen een mooiere neus heeft en welke ze liever op het gezichtje van de baby willen zien. “Jullie hebben allebei gewoon een mooie neus,” probeert de verpleegkundige hen gerust te stellen. “Ik vind mijn neus vrij breed. Maar ja, anders kan ze altijd nog een neuscorrectie krijgen, toch? Dat kan ook nog,” aldus Roy.

Check het fragment waarin Roy Donders een neuscorrectie voorstelt voor de baby hier:

@streamwijzer Welke neus zou de kleine krijgen? 🤥 — Serie: Roy Donders Altijd Wat Bijzonders | Beeld: discovery+ — #roydondersaltijdwatbijzonders #roydonders #discoveryplus #discoveryplusnl #reality #realitytv #neus ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Check ook: ‘Roy Donders vlucht weg na verkeersongeluk onder invloed’ – SGXL.NL

Bron: Loesoe

Beeld: Instagram Roy Donders

You May Also Like