Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om erfenis

Achttien jaar na het overlijden van André Hazes botert het niet zo goed tussen moeder en dochter. Roxeanne Hazes heeft namelijk een kort geding aangespannen tegen haar moeder Rachel Hazes. De zaak kwam aan het licht omdat er al een datum is geprikt voor een kort geding: de zaak dient op 9 februari. De zaak heeft te maken met de erfenis van André Hazes senior.

Band tussen moeder en dochter

Roxeanne en Rachel hebben al langer een moeizame band, maar die kwam afgelopen jaar tot een dieptepunt toen de zangeres in Beste Zangers vertelde hoe ze haar moeder direct na de dood van haar vader heeft moeten missen.

Roxeanne Hazes sleept Rachel Hazes voor de rechter!

Wat de precieze reden is van het kort geding, is niet bekend. Roxeanne en haar broertje André waren samen met hun moeder de enige erfgenamen van Senior. Roxeannes woordvoerder Bernard Tomlow plaatste al vraagtekens bij het erfgenaamschap van Rachel.  “Zij was geen erfgenaam en beheert ook niet zijn nalatenschap. Uitsluitend de kinderen waren erfgenaam.”

Yvonne Coldeweijer meldt een ‘MEGA rechtszaak’: “Weten jullie nog dat ik vorige week zei dat dé juice van het jaar eraan zat te komen? Ik heb de scoop voor je. LET OP: Dit is GIGANTISCH. Er komt namelijk een MEGA rechtszaak aan. Het gaat om de erfenis van André Hazes senior. Roxeanne klaagt haar moeder Rachel Friedel aan. Het ziet ernaar uit dat Rox vindt dat Rachel geen recht heeft op de erfenis. Go Rox, we got your back! Op 9 februari – Rechtsbank Utrecht!” Hier meer:

Bron en beeld: Showmag

You May Also Like