Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers woedend op LLDL-deelnemer die ‘jongere vrouw’ zoekt: ‘Saaie l*l!’

Het programma dat ons elke week met een zakje popcorn voor de tv laat zitten is natuurlijk Lang Leve de Liefde. In de nieuwste aflevering zien we Audrey en Roland , die het hartstikke gezellig samen leken te hebben. Echter wilde Ronald tot ieders verrassing niet verlengen. Op zich prima, maar de reden hiervoor zorgt voor flink wat boze reacties online.

Niet verlengen

“Jij staat zondag bij een voetbalveld, ik hou van varen en naar de sauna gaan…” (Vertaling: het gaat niet werken tussen ons) zijn de woorden van Roland wanneer Audrey hem een serenade brengt. Maar ja, Audry probeert het nog te redden en zegt: “Maar je moet elkaar ook vrijlaten. En ik had niet verwacht dat ik iemand zou tegenkomen die zo leuk is als jij.” Roland heeft echter wat anders in gedachten… Hij wilde namelijk ‘liever een wat jongere vrouw”’ ‘, en als hij alles optelt: “dan wil ik niet verlengen”, aldus Roland.

Wat een saaie l*l!

Veel Twitteraars snappen er ook niets van en zijn niet zo blij met Roland’s besluit: “Die mannen moeten elke keer een jongere vrouw hè. Wat is dat toch. En dan zelf in je bloemetjesoverhemd met je grijze haar aankomen.” Weer een ander zei: “Wat een ontzettend saaie l*l, die kan fluiten naar een jongere vrouw!” “Ben jij 18-? Meld je dan aan voor Ronald.”

Lang Leve de Liefde

Bron & beeld: Lovereality

You May Also Like