Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Amalia zet bloemetjes buiten in Oostenrijk: ‘De hele dag aan het paffen’

prinses amalia

Prinses Amalia is afgelopen december 18 jaar geworden en dat betekent dat ze legaal mag drinken en uit kan gaan. Dat doet ze dan ook! Als we roddelkoningin LifeOfYvonne moeten geloven. Eén van haar spionnen zou Amalia namelijk rokend gespot hebben op een dansvloer in Oostenrijk.

Amalia gespot

Andere media beweerden dat kroonprinses Amalia samen met haar Duitse vriendje Isebrand in Canada was. Toch blijkt niets minder waar, want ze is (inclusief bewijs!) gespot in het Oostenrijkse Lech. Niet een geheel verrassende locatie gezien ze daar jaarlijks met haar familie gaat skiën. Yvonne Coldeweijer plaatste in haar Instagram Story dat één van haar spionnen Amalia hebben gespot en stuurde daar fotobewijs bij mee: “Nog eentje dan, gewoon om Guide te k*tten. Story bedacht afgelopen week dat de Koninklijke familie momenteel op skivakantie is in Lech. Volgens hen zou de Kroonprinses er niet bij zijn omdat zij met haar vriendje in Canada zou zitten. Volgens mijn spion klopt hier helemaal niks van De Koninklijke familie zit in Hotel Gasthof Post. Maar de Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje!” 

Roken

We weten niet precies wat er gebeurd is, maar Amalia zou op dit moment met krukken lopen. Ook zou Amalia niet vies zijn van een sigaret: “De spion uit het hotel zegt dat Amaal van ellende de hele dag aan het paffen is. Haha, oopppss.” Yvonne plaatste een foto van een rokende Amalia in haar Story, maar verwijderde dit uiteindelijk: “Privéfotootje uit plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd. Hierbij alsnog een klein stukje ‘kruk’ als bewijs!” Je kunt de foto hieronder bekijken:

prinses Amalia

Bron: LifeOfYvonne
Beeld: Instagram Koninklijk Huis

You May Also Like