Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Roken kan je ‘aubergine’ doen krimpen volgens deskundigen

roken
Beeld: Pexels

Iedereen weet dat roken ongezond is. Dat kun je zelfs op de verpakking lezen. Er blijken meerdere nadelen te zijn dan wat je al weet. Volgens wetenschappers zou roken zelfs een slecht invloed hebben op jouw aubergine.

Beeld: Pexels

Negatieve effecten

Volgens experts kan roken veel negatieve effecten hebben op mannen, waaronder erectiestoornissen en zelfs het krimpen van de penis. Harley Street-uroloog Marc Laniado gaf een uitgebreide uitleg hierover op Mirror Online. “Het is niet zo zeldzaam als je zou denken. Ik zie veel mensen met erectiestoornissen. Om een stevige erectie te hebben, heb je voldoende bloeddoorstroming nodig. Rokers hebben een hogere incidentie van atherosclerose in alle bloedvaten, die de bloedstroom kunnen verminderen. De chemicaliën in rook kunnen ook een effect hebben op de stevigheid. Nicotine zorgt ervoor dat de bloedvaten smal worden, dit kan tijdelijk of uiteindelijk permanent zijn.”, vertelt hij.

Beeld: Pexels

Erger

Maar dat is helaas nog niet alles. Er komen ergere dingen bij kijken volgens de arts. “In sommige gevallen zeggen mensen ook dat hun penis korter wordt naarmate ze ouder worden, omdat roken voorkomt dat het bloed door de penis stroomt. Waardoor de spontane en nachtelijke erecties die nodig zijn om de penis te strekken en op een goede lengte te houden, worden gestopt. Roken kan je penis er dus korter uit laten zien of zelfs echt korter laten worden.”, sluit hij zijn verhaal af. Dus mocht je nog niet genoeg redenen hebben om te stoppen met roken, dan maakt dit de lijst wel compleet. 

roken
Beeld: Pexels

Check ook: Onderzoek: vrouwen vinden zuipende en rokende mannen aantrekkelijker (sgxl.nl)

Bron: clint.be

Beeld: Pexels

You May Also Like