Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Roddelpraat slaat terug na ontkenning Nicol Kremers: ‘1000 procent Nicol’

roddelpraat nicol kremers

Er gingen eerder al twee keer het gerucht rond dat Nicol, de vriendin van Peter Gillis, was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd afgelopen week opnieuw zoenend gespot met een ander, en deze keer was er zelfs een video van. Volgens Nicol zelf was zij echter niet de dame op de beelden. De mannen van Roddelpraat, die als eerste met de beelden kwamen, denken er toch anders over…

Is ze het nou wel of niet?

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Zo werd ze meerdere keren met andere mannen gespot én dook er zelfs een foto in de media op waarop ze een man kust. Maar fans hoefden zich geen zorgen te maken, volgens Nicolleke: “Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’” Ze verzekerde heel Nederland dat ze haar Peet nooit zou bedriegen en dat ze nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn.

“Nicol gaat vreemd”

Vorige week doken er weer beelden van Nicol op met een andere man. Dit keer was het geen foto, maar een filmpje waarin te zien was dat ze een andere man zoent op een parkeerplaats. De heren van Roddelpraat lieten het filmpje in hun uitzending zien. “Nicol heeft gewoon echt een ander”, zei Jan-Roos, die er zeker van was dat Nicol een relatie met deze man heeft. In een nieuwe aflevering van Roddelpraat besteden de mannen aandacht aan het feit dat Nicol alles glashard ontkent.

Bron: Showmag

You May Also Like