Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Roddelpraat doet pikante onthulling: ‘Nicolleke stuurde vieze foto’s’ (beelden)

nicolleke roddelpraat

Nicol Kremers, ook wel bekend als ‘Nicolleke’ uit Massa is Kassa, en Jan Roos en Dennis Schouten van juicekanaal Roddelpraat, zullen waarschijnlijk nooit beste vrienden worden. Onlangs lieten de heren al beelden zien van Nicol, die op een parkeerplaats met een onbekende man zou hebben staan zoenen, nu doen ze een wel hele pikante onthulling.

Vieze plaatjes

Roddelpraat kreeg namelijk een berichtje van een man die Nicolleke en Peter had ontmoet bij een slijterij, waarna Nicolleke hem zou hebben toegevoegd op Facebook. Even later zou hij door haar benaderd zijn. Dennis vertelt: “Die man zei: ik heb contat gehad met Nicol. Nicol stuurde me allemaal vieze plaatjes, wilde met mij afspreken en is helemaal klaar met Peter.” Hierop laten ze dan ook de plaatjes zien die Nicol aan de man gestuurd zou hebben.

Nicol reageert

Omdat Roddelpraat de afgelopen tijd met enige regelmaat voor de rechter wordt gedaagd vanwege het verspreiden van onbevestigde geruchten, besloten ze dan ook live in de uitzending ‘hoor en wederhoor’ te doen bij Nicol. en die was, op z’n zachts gezegd, niet zo blij met ze. volgens haar zou haar ex-man er namelijk op uit zijn om haar relatie met Peter kapot te maken…

Check de onthullingen over Nicolleke bij Roddelpraat hier, vanaf minuut 11:30:

Bron en beeld: Youtube Roddelpraat

You May Also Like