Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Roddelpraat: “19-jarige vriendinnetje van Alex Soze (42) gespot op datingsite”

romy alex soze

Alex Soze is met zijn bijna 200.000 volgers op YouTube en Instagram een bekende ‘vlogger’. Hij is bekend om zijn gekke stunts en onder andere het belachelijk maken van politieagenten. Een half jaar geleden stelde de 42-jarige Alex Soze zijn nieuwe vriendinnetje, Romy, aan zijn volgers voor. De dame in kwestie is slechts 19 jaar oud en de twee zijn nog steeds samen, of tenminste, dat dachten we tot kortgeleden wel.

Datingssite

Recent is Romy gespot op een datingsite volgens de mannen van Roddelpraat. Zij hebben schermopnames in handen gekregen waaruit blijkt dat Romy naar iemand anders op zoek is en Alex niet echt meer ziet zitten. Dit komt snel, aangezien er gisteren nog een foto van Romy en Alex in de auto circuleerde. Dit roept de vraag op of de account van Romy op de datingsite echt is. Er wordt vaak gefraudeerd met neppe accounts op datingsites, maar er zijn blauwe vinkjes die aangeven of een account echt is. Bij Romy staat een blauw vinkje, wat volgens Roddelpraat hét bewijs is dat dit om de vriendin van Alex gaat.

Alex Soze

Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand is tussen Alex en Romy, maar het lijkt erop dat hun relatie in een wat onzekere fase zit. Het kan natuurlijk ook zijn dat de twee op zoek zijn naar een derde aanwinst in hun relatie, maar ook dat is uiteraard interessant om te weten!

vriendinnetje alex soze

Check ook: Alex Soze laat lijfspreuk ‘Alles kan kapot’ op zijn voorhoofd tatoeëren (sgxl.nl)

Bron: Roddelpraat
Beeld: Instagram Alex Soze

You May Also Like