Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rihanna showt met haar elegante teenring ter waarde van $ 600.000

teenring rihanna
Beeld: TikTok/Rihanna

De beeldschone Rihanna, bekend van de hit ‘shine Bright like a Diamond’ liet kortgeleden haar peperdure diamanten teenring zien in een nieuwe TikTok clip.

Het aantrekken van dure kleding en sieraden is voor celebraties niet ongekend. Toch schrik je er elke keer weer van wanneer je het prijskaartje ziet. Zo liet Rihanna haar fans opschrikken toen ze kortgeleden een TikTok clip deelde met haar $ 600.000 diamanten teenring. Ze maakte het geheel compleet met het aantrekken van een paar zwarte Amina Muaddi-hakken met bandjes die een waarde heeft van $ 1.380. Ze schreef erbij ‘stille luxe’. Rihanna kreeg van haar volgers vele comments over de verschijning van slechts alleen haar voeten.

Beeld: Rihanna/Instagram
Beeld: Rihanna/Instagram

Het sieraad

Volgens sieraad expert Maxwell Stone van Steven Stone Jewelers is de ring voorzien van een peervormige diamant van negen karaat. Stone voegt eraan toe dat de’ niet- traditionele slijpvorm’ een interessante symboliek is. Peer geslepen stenen worden gezien als symbool van empowerment en onafhankelijkheid die de drager uitstraalt.

De betekenis van het aandoen van een teenring

Het aantrekken van een teenring is niet nieuw. Al eeuwen lang trekken vrouwen dit sieraad. Zo trokken traditionele Indiase vrouwen een teenring(en) aan om ten eerste de burgerlijke staat aan te duiden. Daarnaast was er een wetenschappelijke reden achter het dragen van teenringen. Teenringen waren gemaakt van zilver en werden gedragen op de tweede teen. Vanaf deze teen loopt een zenuw naar de baarmoeder en vervolgens naar het hart. Door het dragen van teenringen was een goede doorbloeding verzekerd, waardoor de baarmoeder werd versterkt. Ook de menstruatiecyclus werd gereguleerd om een ​​snelle conceptie te garanderen. Wat dus de achterliggende reden van Rihanna is voor het dragen van een teenring gemaakt van Diamant is wel interessant om te weten.

Bron: page Six style

You May Also Like