Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rico Verhoeven voor 70.000 euro opgelicht

Beeld: YouTube RTL Talkshow

Dat iedereen kan vallen voor de charmes van een oplichter, is natuurlijk duidelijk. Ook kickbokslegende Rico Verhoeven is voor een oplichterstruc gevallen. En hard ook! Tiffany van D. De oplichter in kwestie, heeft tienduizenden euro’s afgetroggeld van Rico.

Tiffany van D.

Tiffany van D. uit Den Haag stond afgelopen maandag voor de rechter, omdat ze zo’n 5,8 miljoen euro heeft afgetroggeld van een oude, rijke man. Het Openbaar Ministerie (OM) zegt dat Tiffany gedaan heeft alsof ze verliefd op hem werd om zo aan het geld te komen. Het is niet enkel bij de oude man gebleven. Ze heeft ook zangeres Rachel, zanger Déon Leon, en kickbokslegende Rico Verhoeven. opgelicht.

Rico Verhoeven

Rachel en Déon Leon zouden zijn opgelicht toen ze werden gevraagd om een vaste act te worden in het nieuwe restaurant Soulsistah van de oplichtster in Scheveningen. In een interview met roddelblad Story zou Rachel het volgende hebben gezegd: “Rico was met zijn management bij ons op kantoor. Tiffany zou hem voor 70.000 euro sponsoren. Tijdens zijn laatste wedstrijd zie je ook dat Rico een broek draagt met daarop Soulsistah. Maar zijn geld heeft Rico nooit gekregen.”

Oplichting

Ook het management van Rico geeft aan dat er sprake is van oplichting: “Wij zijn daar inderdaad op gesprek geweest. Wij hebben ons deel van de deal waargemaakt, het logo van Soulsistah stond op de broek van Rico tijdens zijn laatste gevecht. Maar op een gegeven moment was er geen contact meer. Later begrepen we waarom. We hebben die mensen nooit meer gesproken.” Het management wil overigens niet het precieze bedrag noemen wat Rico is afgetroggeld.

Bron: Ditjes & Datjes
Beeld: Zonnatura

You May Also Like