Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

René le Blanc veel te groot voor Expeditie Robinson: ‘Ik heb daar geen zin in’

RENÉ LE BLANC expeditie robinson

René le Blanc is misschien wel de grootste artiest van dit moment in Nederland en omstreken, maar gelukkig is hij altijd gewoon gebleven. In een deelname aan Expeditie Robinson heeft René le Blanc echter geen zin, zo bekend de superster tegenover RTL Boulevard.

Carrière René le Blanc

René le Blanc vergaarde (inter)nationale bekendheid door zijn deelname aan het programma Ik Geloof In Mij, waarna zijn carrière als een raket gelanceerd werd. Sindsdien is hij te boeken voor feesten, partijen en bejaardentehuizen voor ‘slechts’ 4.000 euro voor een half uurtje. We kunnen dus wel stellen dat René het niveau ‘gewone mens’ inmiddels ver ontstegen is, zo vindt hij ook zelf.

Geen zin in

Het is natuurlijk bekend dat Expeditie Robinson een programma is voor wannabee-BN’ers die het nog moeten maken, of gevallen BN’ers die hun carrière uit het slop willen trekken. Daar wil onze superster dan ook niet mee geassocieerd worden, zo geeft hij in een interview met RTL Boulevard aan: “Ik heb natuurlijk ontzettend veel televisie mogen maken”, aldus René. “En nu ben ik ook op het niveau dat ik kan zeggen: ‘Nee, ik heb geen zin om daaraan mee te doen!’ Je mag het gerust weten. Ik heb dus ‘nee’ gezegd tegen Expeditie Robinson van afgelopen seizoen. RTL en de programmamakers vonden het niet leuk!”

Check het interview waarin superster René le Blanc aangeeft zich te goed te voelen voor Expeditie Robinson hier:

Check ook: René le Blanc doet het goed bij de vrouwen: ‘Maar ze kunnen mij niet krijgen’ – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram RTL Boulevard/René le Blanc

You May Also Like