Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

René Le Blanc bindt de strijd aan met biergooiers: “Je bent een loser”

rene le blanc

Het lijkt tegenwoordig een trend te zijn: het gooien van bier naar artiesten die optreden tijdens feesten. Niet iedereen kan het even waren, sommige artiesten stappen definitief het podium af en gaan huiswaarts. René Le Blanc spreekt zich nu uit tegen de biergooiers.

rene le blanc

Biergooiers

Het is een initiatief van grote boekingskantoren en platenmaatschappijen, die samen de handen ineenslaan om het ‘biergooien’ te laten stoppen. René Le Blanc sluit zich bij dit initiatief aan. Op Instagram plaatst hij een post waarin hij deze biergooiers aanspreekt:  “We zijn het zat, want je moet je voorstellen dat jij op je werk ineens overgoten wordt met bier, dat pik je dan toch ook niet? Daarnaast vergeten die biergooiers dat niet alleen de betreffende artiest respectloos behandeld wordt, maar de geluidsapparatuur, microfoon of de ‘oortjes die geraakt worden ook definitief kapot zijn.”

René Le Blanc

René kan op een paar honderd mede-tegenstanders rekenen, ruim 300 mensen hebben zijn post op Instagram geliket. Maar andere volgers nemen het weer met een korrel zout: “Oké dan gooien we wijn, nee grapje snap dat het vervelend is. Maar misschien ook niet op elke snel geld Schnabel af gaan. Boerenfeesten staan er nu eenmaal bekend om”, en “Goed initiatief! Enkel alcoholvrij bier mag worden gegooid.” Wat vinden jullie? Hebben jullie René z’n back?

Bron & beeld: Instagram René Le Blanc

You May Also Like