Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Releasedatum van ‘The Mandalorian’ seizoen 3 eindelijk onthuld!

the mandalorian seizoen 3

the mandalorian seizoen 3

De releasedatum van het derde seizoen 3 van ‘The Mandalorian’ is eindelijk onthuld! De langverwachte Star Wars-serie krijgt zal te zien zijn vanaf februari 2023. Behalve de releasedatum is ook de trailer van ‘The Mandalorian’ seizoen 3 onthuld tijdens de ‘Star Wars’ Celebration.

De nieuwe beelden

Volgens Gamesradar beginnen de nieuwe beelden, die nog niet voor het publiek beschikbaar zijn, met The Armorer die zegt hoe ongelukkig ze is dat Mando zijn helm heeft afgedaan. En dat heeft hij helemaal uit vrije wil verwijderd. Bo-Katan Kryze zit op een troon en ze zegt dat ook zij niet onder de indruk is van Mando. Din Djarin van Pedro Pascal belooft vervolgens naar Mandalore te gaan om ‘vergeven te worden voor zijn overtredingen’. Greef Karga verschijnt ook, schijnbaar burgemeester van een stad, en in een vuurgevecht. De beelden hebben ook Baby Yoda en Mando weer bij elkaar gebracht. Aan het einde, vraagt ​​een ander personage in Mandalorian-harnas aan Grogo: “Dacht je dat je vader de enige Mandalorian was?”

Het tweede seizoen

Eerder eindigde het tweede seizoen van ‘The Mandalorian’ toen Grogu onverwachts werd weggevoerd in een verrassende cameo door Luke Skywalker en R2-D2 om zijn Jedi-training te voltooien. Mando was onverwacht vrij om zijn eigen ding te doen, het gaat allemaal soepeltjes nadat hij de Darksaber heeft gewonnen. Grogu en Mando werden herenigd in ‘The Book of Boba Fett’ en vertrokken in een nieuw schip. Er is bevestigd dat seizoen 3 van ‘The Mandalorian’ in februari 2023 in première gaat op Disney+. Er is ook een poster vrijgegeven.

Beeld: Star Wars Twitter

Bron: 9gag

Beeld: YouTube Ashkhan