Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Regisseur ‘Cocaine Bear’ wil nieuwe film ‘Cocaine Shark’ gaan maken

cocaine shark

Elizabeth Banks, de regisseur van een van de opvallendste filmtitels ooit ‘Cocaine Bear’, staat open voor het creëren van een breder filmisch universum van drugsverslaafde dieren. Ze geeft aan dat ze geïnteresseerd zou zijn om het vervolg ‘Cocaine Shark’ te maken…

Ook een ‘cocaïnehaai’ opkomst?

Voorafgaand aan de release van Banks’ nieuwe film ‘Cocaine Bear’, begon de uitdrukking ‘cocaïnehaai’ woensdag populair te worden op sociale media nadat de Nieuw-Zeelandse politie meldde dat ze meer dan drie ton cocaïne in de Stille Oceaan hadden teruggevonden, volgens de Associated Press. Tijdens een gesprek met PEOPLE op woensdag, zegt Banks, 48, dat ze op de hoogte was van het nieuws uit Nieuw-Zeeland en de online roep om een ​​vervolgfilm over cocaïnehaaien. Op de vraag of ze een ander project met een dier op cocaïne zou aanpakken, zei Banks tegen PEOPLE: Ik heb dat gezien. Als er een geweldig verhaal is, dan zeker. ‘Jaws’ met cocaïne, ik zie niet in hoe dat verliest.

‘Cocaine Bear’

‘Cocaine Bear’ haalde eerder de krantenkoppen toen de trailer voor het eerst werd uitgebracht in november vanwege het buitensporige onderwerp, losjes geïnspireerd door een waargebeurd incident waarbij de overblijfselen van een zwarte beer werden gevonden in de buurt van een “verscheurde lading” cocaïne die een smokkelaar was uit een vliegtuig gevallen in een plunjezak, volgens een artikel van Associated Press van 22 december 1985.

Een peiling op Twitter

Gebruikers van sociale media die het verhaal in verband brachten met het waargebeurde verhaal van de cocaïnebeer en de aanstaande film met in de hoofdrol wijlen Ray Liotta, resulteerden in AMC Theaters die een peiling op Twitter hielden:

cocaine shark

Check ook: ‘Cocaine Bear’: Opvallende horror-comedy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal (sgxl.nl)

Bron: 9GAG

Beeld: Twitter/Wikipedia

You May Also Like