Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Razend populaire Viking-serie op Netflix keert terug met vervolgfilm

viking serie netflix

De vervolgfilm op de populaire Viking-serie The Last Kingdom heeft zijn premièredatum op Netflix vastgesteld. De film, getiteld Seven Kings Must Die, gaat volgens Variety op 14 april in première op Netflix. De streamingdienst heeft vandaag ook nieuwe beelden voor de film vrijgegeven, waarin fans worden geteased over wat er komen gaat.

Viking serie netflix

Plot

Seven Kings Must Die zal het verhaal van The Last Kingdom voortzetten en de verhalen van Uhtred van Bebbanburg volgen. In dit twee uur durende vervolg gaat Uhtred opnieuw op avontuur met zijn kameraden door het verstrooide koninkrijk in een poging om een verenigd Engeland te vormen na de dood van koning Edward, terwijl indringers en rivaliserende erfgenamen strijden om de kroon. In Seven Kings Must Die zullen terugkerende seriepersonages samen met Uhtred, gespeeld door Alexander Dreymon, ten strijde trekken. De nieuwe beelden tonen Uhtred, zijn bondgenoten en zijn rivalen terwijl ze zich voorbereiden op de strijd. Dreymon had het nieuws over de productie van Seven Kings Must Die onthuld op London MCM Comic-Con in 2021.

Overige informatie

De film zal worden geregisseerd door Ed Bazalgette en geschreven door Martha Hillier. Producenten zijn Nigel Marchant, Gareth Neame en Mat Chaplin. Seven Kings Must Die wordt geproduceerd door Carnival Films, een onderdeel van Universal International Studios. Dreymon, die The Last Kingdom produceerde, keert terug als uitvoerend producent voor Seven Kings Must Die, samen met Hillier. Over de film zei Dreymon dat het een eer was om deel uit te maken van de serie en de film en dat hij trots is op de cast en crew voor het mogelijk maken van de serie en de film.

The Last Kingdom

The Last Kingdom is gebaseerd op de Saxon Stories van Bernard Cornwell en ging in 2015 in première. Netflix werd coproducent van de serie, te beginnen met het tweede seizoen, voordat het de volledige rechten op de rest van de serie verwierf. The Last Kingdom, dat zich afspeelt rond het jaar 866, na de aankomst van het Grote Heidense Leger in Groot-Brittannië en het voortdurende verzet van het Koninkrijk Wessex tegen de aanvallen van de Vikingen, draait om Uhtred, een krijger die is geboren bij een Saksische heer, maar is opgevoed door een Deense krijgsheer nadat hij als kind was ontvoerd. De serie eindigde na het vijfde seizoen, maar het verhaal gaat verder in Seven Kings Must Die.

Check ook: John Wick: Chapter 4 wordt langste film in de franchise

Bron: manify.nl

Beeld: YouTube & Twitter

You May Also Like