Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rapper Sjors is weer eens smoorverliefd: ‘Welkom in de familie’

Beeld: Instagram

De afgelopen jaren ging het bergafwaarts met Rapper Sjors. Zo maakte hij een existentiële crisis door en alsof dat nog niet genoeg was, maakte hij in dat jaar bekend dat hij zich vrouw voelde, dus ging hij ook als vrouw door het leven. Hoe gaat het nu met rapper Sjors? Goed, want hij blijkt ook smoorverliefd te zijn op zijn nieuwe geliefde.

Rapper Sjors

Sjors heeft op verschillende manieren geprobeerd carrière te maken. Hij werd bekend als rapper, maar zijn rapcarrière was niet helemaal succesvol. Ook maakte hij een tijdje volwassen video’s met ‘vrouwelijke mannen’. Maar dat was ook niet genoeg, dus probeerde hij het in de sportwereld, waar we allemaal trauma’s opliepen van zijn fitnessvideo’s. Hoe dan ook, we zijn in ieder geval blij dat het veel beter gaat in zijn liefdesleven.

Verliefd

Sjors is al vaker verliefd geweest en elke keer hoorden we dat uitgebreid op het nieuws. Maar even leek het helemaal stil op dat gebied. Dat is echter niet meer het geval, want Sjors deelt op social media dat hij weer verliefd is geworden… Op een meisje van zijn leeftijd!

Rapper Sjors
Rapper Sjors

Check ook: RAPPER SJORS PRONKT VOL MET ZIJN TAMPELOERES OP INSTAGRAM

Bron: Loesoe

Beeld: Instagram

You May Also Like