Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rapper 50 Cent bevestigt: GTA Vice City-serie is in de maak

50 cent vice city serie

Er is een serie in de maak van de razend populaire game-classic GTA Vice City. Dit bevestig rapper 50 Cent, die zelf een rol in de serie zal gaan krijgen. 50 Cent wakkerde met een hint onlangs geruchten aan over een mogelijke releasedatum van het langverwachte GTA 6, maar deze hint blijkt dus over de TV serie gegaan te zijn.

vice city serie

Verhaal van Vice City serie

Volgens films- en serie website Deadline zal het verhaal hierover gaan: Drie voormalige vrienden en soldaten, die ‘halverwege de jaren 80 terugkeren naar hun thuisstad Miami nadat ze oneervol uit het leger waren ontslagen wegens hun betrokkenheid bij het Iran Contra-schandaal’, zullen volgens de televisieserie Vice City de focus zijn van de televisieserie.

vice city serie

Eerste trailer

Het lijkt er daarom op dat het niet de plot van GTA: Vice City uit 2002 zal volgen. De eerste trailer zal onthullen of hij de toon van de gekoesterde Rockstar Games-klassieker zal volgen, maar dat weten we pas dan zeker. Hopelijk zouden ze naar hun fans luisteren en trouw blijven aan het verhaal van de game en hun fans een groot plezier doen!

Check hier het originele verhaal van GTA Vice City:

Bron: Oh Epic

Beeld: GTA Vice City, Instagram 50 Cent

You May Also Like