Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rachel Hazes sneert naar haters met cynische ‘kerstgroet’

Rachel Hazes

Rachel Hazes is het afgelopen jaar niet altijd even positief in het nieuw geweest. De moeder van André en Roxeanne Hazes heeft amper tot geen contact met haar kinderen en daar vindt LifeOfYvonne en de rest van Nederland wat van. Toch geeft Rachel iedereen een kerstgroet. Een cynische natuurlijk.

Rachel Hazes

Je hebt het vast wel meegekregen: al het drama rondom Rachel Hazes het afgelopen jaar. We konden geen twee weken zonder dat er stront aan de knikker was. We moeten eerlijk bekennen dat er inmiddels zoveel aan de hand is, dat we het ook allemaal niet meer weten. We weten in ieder geval wel dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer geen goed woord over heeft voor miss Rachel. Andersom zal de liefde ook niet zo groot zijn, gezien er waarschijnlijk heel veel gehaat komt doordat Yvonne zoveel over haar post.

Kerstgroet

Nu mag het dan wel bijna Kerstmis zijn, maar dat is voor Rachel geen reden om liefde en vreugde te verspreiden. Het ligt er natuurlijk aan hoe je het bekijkt, want ze wenst iedereen wel een fijne kerst toe op haar Instagram… Of we hem willen incasseren is een tweede. Bekijk Rachels kerstgroet hieronder:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Instagram Rachel Hazes

You May Also Like