Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Rachel Hazes geeft eindelijk duidelijkheid over wie de echte vader van André Hazes is

echte vader andré hazes

Er zijn al lange tijd speculaties wie de echte vader van André Hazes Junior. Marco Eijk en John de Wolf, allemaal namen die voorkomen op de lijst ‘wie is André’s vader’. Mama Rachel lijkt er genoeg van te hebben en heeft eindelijk besloten dat het nu echt tijd is om te vertellen wie de vader is.

echte vader andré hazes

Geen van de twee mannen

We komen meteen ter zake door je te vertellen dat je de naam van John de Wolf meteen van de lijst mag schrappen. Rachel zou hebben aangegeven dat zij en John elkaar wel kennen, maar verder is er geen verband, dus hij zou niet de vader van Dré kunnen zijn. En hoe zit het met Marco? Ondanks dat er geruchten zijn dat Marco Eijk de vader zou kunnen zijn, geeft Rachel ook aan dat het Marco niet is, dus schrap dat ook maar van de lijst.

Wie is dan de vader?

Rachel geeft toe een relatie met Marco gehad te hebben: “Maar dat was voordat ik met André in zee ging. We zijn in oktober 1991 getrouwd en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april van datzelfde jaar zat Marco na zijn arrestatie in de gevangenis.” Zoals eerder vermeld, is dus Marco niet de vader, maar gewoon André Hazes Senior. Rachel vindt de huidige geruchten dus verontrustend.

Check ook: BROER ANDRÉ HAZES HAALT GENADELOZE UIT NAAR RACHEL IN NIEUW NUMMER

Bron: TN

Beeld: YouTube

You May Also Like