Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Professor beweert dat aliens al lang op aarde zijn en ‘nog steeds hier’ zijn

aliens op aarde

Het is een vraag die velen, van academici tot complottheoretici, al lang bezighoudt: bestaan aliens? Er zijn talloze theorieën over de vraag of wij alleen zijn in het universum. Een professor van de Stanford Universiteit heeft beweerd dat aliens al enige tijd op de planeet aarde zijn.

Overtuigd

Veel mensen menen dat er zeker andere intelligente beschavingen zouden kunnen bestaan, maar dat het heelal te groot is en het leven op aarde relatief te kort om twee van zulke beschavingen elkaar ooit te laten kruisen. Er is ook de theorie dat het universum wemelt van intelligent leven, maar dat wij door onze hebzucht, egoïsme en destructieve impulsen galactisch worden afgestoten. Eén man is er echter van overtuigd dat er niet alleen buitenaardse levensvormen bestaan, maar dat ze zelfs nu al ‘100%’ onder ons leven. Dr. Garry Nolan is professor aan de Stanford University School of Medicine, en heeft ook gewerkt aan Amerikaanse overheidsprogramma’s die zich met UFO’s bezighouden.

Beeld: YouTube

Onder ons

Hij sprak vorige week op een conferentie in Manhattan onder de naam The Pentagon, Extraterrestrial Intelligence and Crashed UFOs, waar hij beweerde dat buitenaardse wezens op dit moment onder ons leven. Hij zei: “Ik denk dat het een geavanceerde vorm van intelligentie is die een soort tussenpersonen gebruikt. Het is niet zo dat ze onder ons lopen in een huidpak. Je gaat er iets opzetten dat ik zie als een intelligentietest.” De professor voegde eraan toe: “Ze verschijnen en zeggen wie van jullie intelligent genoeg is om te beseffen waar jullie naar kijken. Kun je zien wat er voor je ligt voor wat het werkelijk is? Kun je het afwijkende gegevenspunt zien?”

“Persoonlijke ervaringen”

Nolan sprak verder over zijn “persoonlijke ervaringen” met mensen die probeerden “neergestorte vaartuigen” om te bouwen. Hij zei: “Een klein stukje kennis daarvan kan een revolutie betekenen voor wat we doen.” Toch zei hij dat hij niet denkt dat aliens naar de aarde zullen komen om ons kwaad te doen. Hij zei: “Ik maak me geen zorgen dat ze ons komen overvallen of onze vrouwen en kinderen meenemen. Dat is niet mijn zorg. Mijn zorg is hoe we het gebruiken.”

Een opleving

De zoektocht naar buitenaards leven heeft de laatste jaren een opleving gekend. Een groep wetenschappers van de Universiteit van Californië heeft gezegd dat zij denken dat buitenaardsen al in 2029 contact kunnen maken met mensen. Een mogelijke locatie voor buitenaards leven is in ons eigen zonnestelsel. Wetenschappers van de NASA hebben gezegd dat het waarschijnlijk is dat Europa, een maan van Jupiter, een oceaan heeft onder een bevroren ijslaag van 10 tot 15 mijl. De oceaan zelf zou 40 tot 100 mijl diep kunnen zijn. Aangezien we weten dat er op aarde leven bestaat in de diepe oceaan, volledig onafhankelijk van de energie van de zon, is het heel goed mogelijk dat deze oceanen levensvormen bevatten die zijn geëvolueerd om te overleven in omstandigheden die niet verschillen van die in onze diepste, donkerste oceanen.

Check ook: Tijdreiziger beweert: er zijn aliens op weg naar Amsterdam

Bron: unilad.com

Beeld: YouTube

You May Also Like