Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Pro-tip voor Funda: Zo selecteer je huizen op of er een snackbar in de buurt is

funda snackbar

Ben je op zoek naar je droomhuis op Funda, maar kun je alleen maar rijtjeshuizen veroorloven in de verre uithoeken van Nederland? Maak je geen zorgen, er is één belangrijk aspect van het leven waar je altijd op kunt rekenen, ongeacht de grootte of locatie van je huis: snacks! Je kunt je zoekplan nog aanpassen.

Snackbar

Maar hoe vind je nou een huis in de buurt van een snackbar? Helaas heeft Funda deze functie nog niet opgenomen, maar we hebben een handige tip voor je. Begin met het zoeken naar alles en nog wat op Funda, totdat je bijna overweldigd wordt door het aantal huizen dat wordt weergegeven. Voer vervolgens onderin de zoekfunctie “Snackbar” in en voilà, je krijgt een lijst met huizen die in de buurt van een snackbar zijn gevestigd.

Funda

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet in de buurt van een snackbar wonen? Met een Frikandel als je vaste buurtgenoot ben je verzekerd van geluk, ongeacht de grootte van je huis. Je kunt kiezen tussen een uitgeleefd appartementje of een kast van een huis met een zwembad, maar één ding is zeker, een frikandel zal je nooit teleurstellen.

Zoekfunctie

Dus, beste Funda-eigenaren, waar wachten jullie nog op? Voeg alsjeblieft de snackbar-functie toe aan jullie website, zodat we allemaal kunnen genieten van een goed getimede snack. In de tussentijd blijven wij zoeken naar huizen in de buurt van onze favoriete snackbars…

Voorbeeld:

Check ook: DIT OPKNAPPERTJE OP FUNDA KAN VOOR SLECHTS 75.000 EURO VAN JOU ZIJN!

Bron: Funda
Beeld: Unsplash

You May Also Like