Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Privé begaat giga-blunder: ‘Amalia op cover is Amalia helemaal niet’

amalia

Roddeltijdschrift Privé plaatste afgelopen week een foto van Amalia op de cover, maar wat blijkt? Het zou Amalia helemaal niet zijn! Dat meldt Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). Het tijdschrift begaat dus een grote blunder.

Amalia van Oranje-Nassau

De editie van deze week staat vol in het teken van Amalia, in ieder geval: als je moet geloven wat er op de cover staat. Op de cover prijkt een foto van Amalia en haar vermeende vriend Isebrand. De twee zouden zijn gespot in het Oostenrijkse Lech, een skiplek waar de familie Van Oranje-Nassau jaarlijks te vinden zijn. Een goede scoop, als het tenminste waar zou zijn. En dat is niet zo, meldt de RVD.

Blunder

De foto op de cover is dus niet Amalia: “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet Prinses Amalia is, maar iemand anders”, meldt een woordvoerder aan roddeltijdschrift Party. Of we in de toekomst wel een foto en officiële bekendmaking van de twee kunnen verwachten? “Zoals bekend worden officiële bekendmakingen via de gebruikelijke kanalen (persberichten, koninklijkhuis.nl) gedaan“, aldus de RVD. Een erg ongemakkelijke blunder dus! Geen scoop voor Privé…

Bron: Mediacourant
Beeld: RVD

You May Also Like