Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Spaanse media: ‘Prinses Amalia heeft een vriendje in Madrid’

Prinses Amalia vriendje Madrid

Voor de reis die de Koninklijke Familie maakte, zijn Amalia en haar moeder Maxima samen gespot in Madrid. Dit is niet de enige keer, want ze is afgelopen weekend weer in de hoofdstad van Spanje gespot. Wat doet ze daar zo frequent? Spaanse media onthullen dat ze daar een liefje heeft!

Nieuw vriendje

Maar de uitstap draaide niet alleen om quality time met Máxima. De Spaanse media schrijft dat er nog een andere reden is voor haar bezoek aan Madrid. “Amalia is sinds afgelopen weekend in de hoofdstad van ons land om vrienden te ontmoeten en afleiding te zoeken van de problemen die haar in Nederland achtervolgen. Bovendien heeft Amalia volgens geruchten een ‘speciale vriend’ in Madrid waardoor ze regelmatig terugkeert naar de stad”, aldus de Spaanse website Reportajes.

Isebrand

Maar als dit nieuws waar is, hoe zit het dan met de relatie van haar en de Duitse Isebrand? Afgelopen september ging er al roddels rond dat het uit was tussen de twee. Story zette met hoofdletters op de cover dat Duitse spionnen het hebben over een ‘relatiebreuk’ van Amalia en Isebrand. Ze zouden vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan en alleen nog als vrienden met elkaar omgaan. Niet alleen Story, maar ook Yvonne Coldeweijer deelde in deze periode een bericht over de prinses die zou duiden op een relatiebreuk. Volgens haar was Amalia huilend gespot op een terras in Utrecht. Zouden de tranen van Amalia inmiddels op zijn en heeft ze haar nieuwe geluk gevonden bij een Spanjaard?

Check ook: DUITSE MEDIA: ‘PRINSES AMALIA WIL AFSTAND DOEN VAN DE TROON’

Bron: ditjesendatjes

You May Also Like