Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Prada verkoopt deze tanktop voor absurd bedrag

Hoeveel ben je bereid uit te geven aan kleding? De welbekende Italiaanse modehuis Prada heeft nu een simpele witte tanktop te koop voor een prijs, waarvan je ogen groter worden. De prijs? 690 dollar (681 euro) jap, je leest het goed.  

Prada tanktop

Prada’s tanktop

Je vraagt je best wel af wat zo geweldig is aan de tanktop dat hebben we ons ook afgevraagd. Behalve het feit dat het Prada is, is de 690 dollar tanktop vergeleken met ander tanktops wel anders. Website High Snobiety kreeg een exemplaar in handen. Dit ding rekt nauwelijks uit. Het is gemaakt van middelzwaar katoen dat zacht aanvoelt en enigszins dicht is, maar totaal verstoken van de elasticiteit die je mag verwachten van een eigentijds ondershirt. Melde de website. Fun fact: met het bedrag van de Prada tanktop koop je 104 exemplaren bij HEMA, maar goed. De tanktop is slank en lang, vermoedelijk zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Je mist niets als je het in je broek stopt, let wel. Bijna alles, van de halslijn naar beneden, ziet eruit en voelt aan als een vrij normale geribbelde tanktop, van de afwerking tot de zoom.

Prada tanktop

Haal je binnenkort de jouwe?

Wat uw geld echt oplevert, is het stevige driehoekige Prada-embleem dat in de borst van de tank is geplaatst en met de vereiste branding in reliëf is gemaakt. Heb je heel veel geld in de kast liggen (en heb je je hoofd ergens geslagen) dan mag je gerust een bezoekje brengen in de Prada winkels om de tanktop te halen. We moeten het wel toegeven dat Prada een saaie tanktop luxueuzer heeft gemaakt (en prijzig).

Bron & beeld: Manners

You May Also Like