Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Prachtige Spaanse villa staat te koop voor een prijs van appartementje in Nederland

villa spanje

De landen springen langzamerhand van ‘oranje’ af, dus dat betekent dat we deze zomer weer lekker op reis kunnen! Aan welk land heb jij het meest behoefte om heerlijk te chillen? Op een Grieks eiland? Of aan de Italiaanse kust? Vergeet vooral Spanje niet, zéker nu er een prachtig droom vakantiehuis te koop staat…


 

Op vakantie

Je moet óf je vaccinaties al gehad hebben, van tevoren een PCR-test doen of kunnen aantonen dat je onlangs corona hebt gehad. Als je één van deze dingen hebt, mag je binnen Europa reizen. Mits de situatie in het vakantieland zelf niet te gevaarlijk is. 
 

Spanje

Spanje is een goed vakantieland! Al helemaal omdat er nu een vakantievilla op de markt is gekomen waar je je zuurverdiende geld wel aan wil uitgeven! In het stadje Dolores, ten zuiden van Alicante, staat een villa te koop. De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een woonkamer met grote ramen, een garage en een eigen zwembad in de tuin. Klinkt als een droomvilla? Zo ziet -ie er ook nog eens uit! 
 

Spotprijsje

Het leukste van deze villa is dat je deze helemaal voor jou kan zijn voor slechts 274.000 euro! Daar kun je in Nederland misschien net een appartementje voor kopen. Mocht je getriggerd zijn; hieronder zie je een paar foto’s van de villa zelf! Wil je zelfs al nog meer informatie? Die kun je hier vinden! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like