Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Prachtige Jessica Vincent bewijst dat vrouwen en voetbal een prima combi zijn

voetbalster Jessica Vincent

Voetbal is een van de favoriete sporten van mannen, maar ook vrouwen leveren een goede prestatie binnen de voetbalwereld. Zo ook de prachtige enorm getalenteerde straatvoetbalster, Jessica Vincent, uit Los Angeles.

Jessica en haar liefde voor voetbal

Jessica is begonnen met voetballen toen ze maar 5 jaar oud was. In het begin was het gewoon iets wat ze dacht te proberen en later besloot haar vader de coach van het team te worden. Van haar allereerste wedstrijd heeft ze niet veel onthouden, maar haar ouders vertelden haar dat ze 5 doelpunten scoorde, waaronder twee doelpunten voor het andere team en drie voor haar eigen team, haha. Ze werd verliefd op de sport toen het competitiever werd en ze werd uitgedaagd en gedwongen om er offers voor te brengen. Jessica speelt centraal op het middenveld en soms wijd als een aanvaller/vleugelspeler. Verder is haar favoriete team Barcelona is en haar favoriete professionele speler aller tijden is Lionel Messi.

Jessica’s Instagram

Jessica is op Instagram ook bekend vooral vanwege de beelden die ze plaats, waarbij ze achteloos langs mannen dribbelt. Ze is ook vaak te zien op video’s met de beroemde straatvoetbal Youtuber McEw. Samen zetten ze regelmatig pleinen en velden in de Verenigde Staten op stelten.

Bron: JFK

Beeld: Instagram Jessica Vincent

You May Also Like