Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Prachtige Funda-villa met mancave aan het water is je absolute droomwoning

villa mancave

Altijd al een mancave gewild? Dan is dit je droomwoning! In een prachtige rustgevende omgeving in het Friese Heerenveen om precies te zijn, kwamen we deze Funda parel tegen. Deze villa biedt genoeg ruimte voor jou en je gezin. Neem maar gerust en kijkje!

De ruime villa

Woon je graag in een rustgevende omgeving dan is deze vrijstaande villa gelegen in de chique wijk De Greiden wel iets voor jou. Deze ruime woning die aan water staat is, heeft ook een aanlegsteiger waar je jouw boot of jetski veilig aan kunt leggen. De villa staat op een perceel van 1039 m² en heeft een woonoppervlakte van 316 m², waarbij het plaats biedt voor zes slaapkamers. Ook aan de besparing van energiekosten is er gedacht, dat verklaart dus waarom deze woning gebruik maakt van zonnepanelen. Daarnaast heeft de woning een A+ label, dus alle inbouwapparatuur in de ruime keuken verbruiken weinig, geweldig toch! Je hebt ook nog je eigen garage waar alles netjes en goed geïsoleerd is.

Extraatje voor de mannen

Dacht je dat dat alles was? Er is nog meer. Deze villa is ruim opgezet, waar de keuken helemaal prachtig aansluit, als keuken prinses word je er meteen enthousiast van. Op de eerste verdieping tref je de luxe badkamer, waar je zelfs in zou willen ontbijten, dan hebben we het nog niet gehad over de stoomcabine en jacuzzi die je ook hier treft. Zin in een feestje? Het dakterras en de buitenhaard zijn de juiste plek. Mannen, mannen …. hier dan je bevestiging voor het kopen van de woning: er is een mancave aanwezig! Nu het WK gaande is zul je meer dan ooit genieten. Verder kun je ook lekker met je vrienden tafelvoetbal spelen, terwijl jullie en biertje aan het drinken zijn. Hier meer over de woning op Funda.

villa mancave
villa mancave
villa mancave
villa mancave
villa mancave
villa mancave

Bron & beeld: Manly

You May Also Like