Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Prachtige betaalbare villa in de natuur met jacuzzi en sauna te koop op Funda

betaalbare villa funda

Tegenwoordig lijkt het onmogelijk te zijn om een woning te vinden dat nog betaalbaar is. Laat staan een woning waarover je droomt, lekker in de natuur. Maar er is gelukkig nog hoop, want op Funda kwamen we deze prachtige villa tegen, inclusief wellness en prachtige tuin. Die ook nog betaalbaar is. Nou ja, relatief betaalbaar dan…

De woning

We houden je niet langer in de spanning, maar vallen gelijk met de deur in huis. De villa heeft een prachtige diepe tuin van 70 meter, waar je lekker met je vrienden kunt chillen in de zomer. Het huis ligt aan de rand van het Friese dorpje Peins. Nemen we een kijkje in de binnenkant van de woning via de ruime hal tref je de woonkeuken met een robuuste eiken keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het unieke van de woning is dat je al vanaf de eettafel een prachtig uitzicht hebt van de tuin. Niet te vergeten de ruime en lichte living inclusief houtkachel die je aan de voorkant van de woning.

Er is nog meer

We nemen verder een kijkje op de tweede verdieping waar er een moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafels en een 2e toilet te vinden te vinden is, maar ook een grote slaapkamer met loopdeur naar het terras. Hier vind je ook de wellness, gezelliger kon het niet. Denk maar aan je eigen sauna en douche met wederom uitzicht over de tuin. De gedachten alleen maken je enthousiast, dus we snappen best wel, waarom van de maand de woning een van de meest bekeken woningen is op Funda. Deze prachtige woning staat op Funda te koop voor € 595.000. check hieronder hoe de woning eruit ziet. Doe hier een bod!

Neem hier vast een kijkje in de prachtige betaalbare villa op Funda:

Bron: Funda

Beeld: Funda