Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Postbode slikt per ongeluk spin in tijdens slaap

Beeld: Pexels

In het rustige dorpje Sandon, waar het leven doorgaans kabbelend voortgaat, beleefde Chris Cowsley een nachtmerrie die hij nooit had kunnen voorzien. Terwijl hij vredig sliep, vond een nietsvermoedende spin zijn weg naar zijn mond en werd per ongeluk ingeslikt. De gevolgen waren verwoestend: de spin beet hem in zijn slaap en bracht Chris in ademnood.

Naar het ziekenhuis

Op een doodgewone zondagnacht, rond 3.30 uur, beleefde Chris een angstaanjagend moment dat zijn leven abrupt onderbrak. Plotseling werd hij in ademnood wakker, met een verontrustend gevoel dat er iets goed mis was. In een flits van bewustzijn besefte hij dat hij snel actie moest ondernemen. Met trillende handen en een bonzend hart greep hij zijn telefoon en vormde het noodnummer van de alarmdiensten. “De arme dame aan de andere kant van de lijn, ik weet niet hoe ze begreep wat ik zei toen ik kokhalsde en naar lucht hapte”, zei Chris.

Gebeten in zijn huig

Een toegewijde paramedicus beoordeelde de situatie en merkte op dat Chris mogelijk een spin had ingeslikt, en als klap op de vuurpijl, dat de spin hem waarschijnlijk had gebeten in zijn huig. Met de nodige maatregelen en zorg werd Chris naar een ziekenhuis in Stevenage gebracht, waar een team van medische professionals voor hem zorgde. Een intraveneus infuus met zoutoplossing, antibiotica en steroïden werd gestart om zijn welzijn te waarborgen en eventuele reacties op de ongewenste ontmoeting te verzachten. Een verhaal dat zowel verbazingwekkend als huiveringwekkend is, maar gelukkig eindigde met snelle medische hulp en behandeling. En de spin? “Ze vermoeden dat ik het waarschijnlijk zal uitpoepen”, zei Chris. 

Beeld: Pexels

Check ook: Zwangere vrouw valt flauw in metro: “Ze deden allemaal alsof ze me niet hoorden vragen of ik mocht zitten”

Bron: Ongelooflijk

You May Also Like