Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Porsche-fans bouwen auto om in echte speedboot

Porsche speedboot

De Porsche 911 is een echte klassieker onder de klassiekers. Fans besloten dan ook hun favoriete auto om te bouwen tot een unieke speedboot, en het resultaat mag er zijn!

Porsche speedboot

Vergelijkbaar met een 911 uit de jaren 90

We denken dat Porsche-fans hier eens naar moeten kijken, omdat het een gestroomlijnde waterscooter met auto-flair biedt. Het silhouet is vergelijkbaar met een 911 uit de jaren 90, maar je kunt er alleen op water mee rijden. Deze 16-voet speedboot heeft twee kleuren. Het dek van de Porsche-speedboot is afgewerkt in glanzend zwart, terwijl de romp levendig geel is, wat zeker een statement zal maken.

Porsche speedboat

Ongeveer 27 jaar in opslag

Een Craig Craft 168 Boss uit 1995 heeft slechts ongeveer 27 jaar in opslag gestaan, volgens de in Orem, Utah gevestigde verkoper SCBA Salesco. In 2021 zal het schip worden aangedreven door een GM-gebaseerde 4,3-liter V6-motor in combinatie met Berkley Jet Drive. Net als het voertuig waaraan het een eerbetoon is, zit de Craig Craft 168 Boss uit 1995 boordevol autofuncties. Deze omvatten gelamineerde voorruiten, koplampen, spiegels, achterlichten, spatborden en achterlichten. Dan is er het strakke interieur dat past bij het exterieur van de Craig Craft 168 Boss uit 1995 met zijn gele en zwarte afwerkingen. De Boss stereo head-unit met Kenwood speakers is jouw manier van entertainment.

Porsche speedboot

Bouw

De cockpit biedt plaats aan maximaal 4 personen, met drankhouders voor drankjes op de middenconsole en de armsteun achter. Voor de bestuurdersstoel bevindt zich een driespaaks stuurwiel. Dashboardmeters omvatten snelheidsmeter, brandstofmeter, temperatuur en meer. De Craig Craft 168 Boss uit 1995 wordt geleverd met een eenassige Shore Land’r-aanhanger die de eigenaar kan vervoeren. Hij staat op stalen wielen met 175/80 Hi-Run LQ229 banden.

Check hier de unieke Porsche 911 speedboot:

Porsche speedboot

Bron & Beeld: mensgear.net

You May Also Like