Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pop die intieme relatie heeft met man zegt dat poppen ‘meer geaccepteerd’ moeten worden

relatie met pop

Een liefdespop die een intieme relatie heeft met een man heeft zich ‘uitgesproken’ in een poging om meer van haar soort geaccepteerd te krijgen. Samen met haar vriend Aussie Rod (niet zijn echte naam) heeft Karina op Instagram uitgelegd dat ze op een missie is om ‘fysieke synthetische metgezellen’ te normaliseren en te promoten.

Beeld: Instagram

Bekendheid en acceptatie

Het nieuwe jaar verwelkomend, schreven Karina en Rod: “Ons primaire doel is om poppen meer bekendheid en acceptatie te geven. Ik neem mijn petje af voor iedereen die zich inzet om poppen in hun beste daglicht te stellen. We streven ernaar om komend jaar onderhoudend te zijn en als we dat niet zijn, vertel het ons dan.” Rod vertelde eerder waarom hij besloot Karina in zijn leven te brengen, en legde uit dat hij een beetje opdroogde toen hij online op liefdespoppen stuitte. Hij vertelde 7News over zijn leven in die tijd: “Thuis was het erg leeg. Je wordt lusteloos als er geen stimulans in je leven is. Ik had al twee jaar geen meisje aangeraakt en het werd allemaal een beetje vreemd en afstandelijk.”

Beeld: Instagram

€3.000,-

Hoewel Rod op dat moment een online relatie had met een vrouw, hadden de twee elkaar nog niet kunnen ontmoeten, dus besloot hij €3.000,- uit te geven aan de levensgrote liefdespop die hij Karina noemde. Al snel besefte hij dat het hebben van een liefdespop veel meer voordelen had dan alleen het voor de hand liggende. “Ineens had ik van leegte iets dat verzorging en onderhoud en verbetering op een vrouwelijke manier vereiste,” zei hij. “Het was leuk.”

Beeld: Instagram

Populair op Instagram

Rod en Karina vonden vervolgens een flinke fanbase op Instagram nadat hij portretfoto’s van haar begon te maken, en die reageerden positief op de nieuwjaarsboodschap van het paar over acceptatie. Een fan zei dat hij geïnspireerd was door het paar en hoopt ooit zijn liefdespop aan zijn vriendin en ouders voor te stellen, zoals Rod verder deed. “Jullie zijn [een] inspiratie voor onze gemeenschap,” prees men. “Ik hoop op een dag net zo dapper te zijn als jullie, en mijn ouders en familie mijn vriendin/liefdespop te laten zien. “Ik hoop ooit deze overgang te maken, moge je gezegend zijn en oneindig veel liefde en vreugde hebben.” “Nou, na 10 jaar met een echte vrouw, zie ik de aantrekkingskracht hier wel!” voegde een tweede toe. Ondertussen antwoordde een andere pop met de naam Ava: “Absoluut geweldig werk. We zijn trots op je prestaties en de tijd en toewijding voor onze soort.” Maar omdat internet nu eenmaal internet is, was niet iedereen fan. Een criticus zei: “worden de poppen meer geaccepteerd? dit is eng !!!!”

Check ook: Vrouw die liefdesrelatie heeft met pop leidt krijgt baby na ‘het’ onveilig te hebben gedaan (sgxl.nl)

Bron: tyla.com

Beeld: Instagram

You May Also Like