Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Poolse vrouw eet iPhone oplader

Beeld: Facebook

Wanneer je denkt dat je echt al alles hebt gehoord, gezien en gelezen, verrast het internet je nog eens met iets bizars. Dit keer gaat het om een vrouw uit Polen die een iPhone oplader heeft opgegeten. Ja! Een iPhone oplader!!

Pica

De vrouw had een bepaalde eetstoornis genaamd Pica. Mensen met deze aandoening proberen te eten wat ze niet kunnen eten. De naam van de ziekte, Pica, komt van het middeleeuwse Latijnse woord Ekster. De ziekte wordt meestal geassocieerd met het eten van stoffen die geen voedingswaarde hebben, zoals zeep, verf, hout of steen.

Beeld: Pexels

Geopereerd

De vrouw moest met spoed worden geopereerd nadat ze had geprobeerd de oplader op te eten. Ze kreeg het benauwd toen het bovenste deel van de oplader haar slokdarm binnendrong en belde de hulpdiensten. De foto is oorspronkelijk gepost door een groep genaamd Savage Paramedics. De organisatie omschrijft zichzelf als een gemeenschap van gezondheidswerkers die samenkomen voor humor, plezier en educatie. De oplader werd met succes verwijderd in het ziekenhuis en de vrouw herstelde volledig, aldus de beschrijving. De vrouw zei echter niet waarom ze het had ingeslikt. Aan het einde van het bericht stond: enig idee?

Social media aandacht

Zoals verwacht, kreeg het bericht veel aandacht. Het ging viraal, kreeg 12.000 likes en honderden comments. Bepaalde internetgebruikers konden er wel om lachen. “Ze wilde zich meer verbonden voelen, misschien moet ze opgeladen worden of met iPhone-gebruikers een slechte reputatie bezorgen. Dit is Android-gedrag”, schreef iemand. Maar er waren ook mensen die het niet zo grappig vonden, daar het om een ernstige ziekte gaat.

Bron: fhm.nl

Beeld: Facebook & Pexels

You May Also Like