Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politieagenten negeren overval om zeldzame Pokémon te vangen bij Pokémon GO

pokemon go

Pokémon GO was vijf jaar geleden de hype van het jaar, maar tegenwoordig is de populairiteit van het spel nog onder veel mensen niet gedaald. Het is blijkbaar een verslavend spel, aangezien enkele agenten in Los Angeles een overval negeerden om Pokémons te vangen… 

Pokémon GO

We snappen dat het leuk is om Pokémons te vangen, maar je moet je koppie er natuurlijk wel bijhouden. Dat is bij een aantal Amerikaanse agenten niet gelukt. Zij waren te druk bezig met het vangen van de diertjes dat ze een overval negeerden. Het ging immers om een zeldzaam exemplaar… Je begrijpt natuurlijk dat de politieagenten op staande voet werden ontslagen. Dat vonden de agenten in kwestie niet eerlijk en daarom spanden zij een rechtszaak aan om hun zaak aan te vechten.

Rechtszaak

De twee moesten zelfs in hoger beroep gaan, maar de rechter oordeelde dat de agenten terecht werden ontslagen. De rechter baseerde zich gedeeltelijk op het gesprek wat was opgenomen in de politieauto. Daarop was te horen dat de agenten enthousiast aan het praten waren om de zeldzame Pokémon te vangen, terwijl je op de achtergrond hoort hoe ze worden opgeroepen om hun collega’s te assisteren bij een persoon die een huis aan het overvallen was. Helaas weten we niet of het de agenten uiteindelijk is gelukt om het zeldzame exemplaar te vangen.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like