Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Politieagente die in Audi van €80K rondreed: ‘Ik wist niet dan mijn man drugsbaron was’

Beeld: Facebook

Wat voor werk doet je partner? Zeker wel een belangrijke vraag toch! Een voormalig politieagente van de Metropolitan Police verloor haar baan bij de politie nadat ze beweerde niet te weten dat haar man een grote drugsdealer was.

Uitbundige levensstijl

Hoewel ze het salaris van een politieagent verdiende, genoot agent Rasvinder Agalliu van een uitbundige levensstijl met een huurwoning van £ 5000 (5812 euro) per maand, een Audi van £ 70.000 (81,3709 euro) en veel merkkleding. Ondertussen beweerde ze te geloven dat haar man, Julian Agalliu, hun dure smaak kon betalen door als privékok in het huis van voetballers te werken. Ze zei dat hij tussen de £ 1000 (1162 euro) en £ 4000 (4649 euro) per week verdiende en contant werd betaald.

Politieagente Audi

Illegale nevenactiviteit

Het blijkt echter dat Julian ook een grote drugsdealer was die de criminele app Encrochat gebruikte om cocaïne en cannabis te verhandelen. Zijn illegale nevenactiviteit werd ontdekt toen de National Crime Agency het illegale communicatiesysteem Encrochat infiltreerde en berichten ontdekte van zijn adres, ‘Nicemoon’. De berichten gingen over wapendeals en pakjes cocaïne met een gewicht van 100 kg, die waren vermomd om eruit te zien als het horlogemakersmerk Hublot. De politie deed in juni 2020 een inval in het huis van Agalliu en Julian in Enfield, Noord-Londen.

Politieagente Audi

Ze wist er niets van?

Daar vonden rechercheurs cocaïne, digitale weegschalen en meer dan 15.000 pond in contanten. Bewijs van cocaïne werd ook gevonden op Agalliu’s David Lloyd-sportschoolkaart, evenals in een Louis Vuitton-doos, en een radio die was toegewezen aan een voormalige officier werd gevonden in Agalliu’s handtas. Agalliu beweerde dat de radio aan haar was toegewezen zonder dat de naam was veranderd, en hield vol dat ze niets wist van de cocaïne, die in de slaapkamer was gevonden, omdat ze daar niet sliep.

Ontslagen

Ze beweerde dat de sportschoolkaart er een was waarvan ze dacht dat ze ze kwijt was. En dat ze de weegschaal en het geld nooit had gezien, en suggereerde dat de drugs mogelijk door een deelnemer op een recent feest waren geplant. De zaak werd voorgelegd aan een disciplinair panel en Agalliu werd uiteindelijk ontslagen omdat ze niet geloofden dat ze niets afwist van de operatie van haar man.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook

You May Also Like