Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Politie helpt huilend vrouw op straat die wegrent van een spin in de keuken

Beeld: Pexels Erik Karits

Het is voor veel mensen een nachtmerrie: een gigantische spin in huis vinden. En dan moet je nog blij zijn dat je niet in een tropisch land woont! Wat voor gekke spinnen je daar tegenkomt, daar wil je niet eens over nadenken. Een vrouw uit Leeuwarden stuitte op een spin in haar gootsteen. Dit was voor haar dé reden om te panikeren. De politie moest zelfs aan te pas komen om de vrouw te helpen.

Spin

Met de lente op komst – oké, na die sneeuwbuien van vandaag en morgen hopen we wel dat de warmte er weer snel aankomt – is de kans ook groter op spinnen. Dat is nou juist niet wat je wil vinden als je een spinnenfobie hebt. Toch ontkom je er nooit aan. De nachtmerrie van een vrouw uit Leeuwarden kwam uit toen ze een spin in haar gootsteen vond. Ze kon niet anders dan haar huis ontvluchten en huilend op de straat te staan. Gelukkig waren er nét politieagenten bezig met een ronde toen ze de huilende vrouw zagen staan.

spin
Beeld: Unsplash Ed van duijn

Politie

Onder de politieagenten waren geen mensen met spinnenfobieën, dus konden ze de vrouw in kwestie helpen. Ze hebben de spin uit de gootsteen gevangen en weer buiten neergezet. Nu maar hopen dat de Friese vrouw haar voordeur weer snel heeft dichtgegooid, anders zit ze morgen weer met hetzelfde gezeik.

Bron: Linda.
Beeld: Unsplash

You May Also Like