Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Politie betrapt man voor de veertiende keer op rijden zonder rijbewijs

zonder rijbewijs

Het is voor de meeste mensen heel erg duidelijk: je gaat pas de weg op met een auto als je je rijbewijs hebt gehaald. Toch gaat dit niet voor iedereen op. Een man uit Bergen op Zoom (Noord-Holland) vindt dit namelijk onzin en stapt gewoon in de auto zonder zijn rijbewijs te hebben gehaald. Misschien denk je dat dit een eenmalig ding is, maar dat is dus niet aan de orde. Onlangs is hij voor de veertiende keer opgepakt…

Veertiende keer

Afgelopen vrijdag rond 18:30 uur arresteerde de politie in Bergen op Zoom een 29-jarige man die in een auto reed zonder een rijbewijs te hebben. Dat is natuurlijk niet slim. Maar wat nóg dommer is, is het feit dat hij voor de veertiende keer is opgepakt. Ja zeker, en allemaal voor het overtreden van de wet dat hij zijn rijbewijs nog niet heeft gehaald, maar wel de weg op gaat.

Proces verbaal

Als je denkt dat dat alles was, heb je het mis. De auto was ook nog niet verzekerd waardoor ook zijn auto in beslag is genomen. Inmiddels is de man in kwestie wel weer op vrije voeten na een overnachting in een politiecellencomplex, maar er is wel een proces verbaal opgemaakt. Tsja, wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten.

You May Also Like