Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politie betrapt koppel op bijzonder ‘spannend’ rijgedrag

politie

Dat het Groningse Leek niet zo burgerlijk is, hebben de inwoners gisteren wel bewezen. De politie betrapte namelijk een koppel op heel erg bijzonder ‘spannend’ rijgedrag, als je begrijpt wat we bedoelen… Dan hebben we het niet over dronken rijden. Nou ja, drunk on love misschien.

Spannend ritje

De Groningse politie vond het rijgedrag van één van de automobilisten voor hen erg vreemd. Ze besloten het stopteken te geven om te controleren waarom de man zulk rijgedrag vertoonde. Op dat moment kwam er een vrouw omhoog. “Aan de reacties te zien, wist de agent voldoende,” zegt een politiewoordvoerder tegen RTL Nieuws.

Boete

De bestuurder kreeg een boete, niet voor hun daad achter het stuur, maar wel voor het feit dat hij geen rijbewijs in bezit had. De vrouw gelukkig wel, dus kon ze zichzelf thuisbrengen. Gelukkig maar, anders werden ze ook nog naar huis gereden… Over een walk of shame gesproken. De politie kon er gelukkig wel om lachen: “Dit is niet iets wat we elke dag meemaken, maar het zijn ook de incidenten die ons werk leuk maken”, aldus de woordvoerder.

Bron: LINDA.
Beeld: Unsplash

You May Also Like