Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Model wil “Alleen Fans”-inkomsten gebruiken om voetbalclub te kopen!

Playboy-model Daniella Chavez heeft een “Alleen Fans”-account geopend in een poging geld in te zamelen voor haar aankoop van het Chileense voetbalteam O’Higgins.

Daniella Chavez maakt flinke knaken

Het Chileense model wist via haar activiteiten op het platform al vijf miljoen dollar op te halen. “Ik kwam erachter dat O’Higgins te koop is en ik begon een campagne om de bijna 20 miljoen dollar op te halen”, vertelde Chavez aan het Chileense radiostation ADN. “Daarom heb ik dit account gemaakt, met meer Playboy-content zodat fans kunnen helpen geld in te zamelen.”

Ze heeft OnlyFans gebruikt om VIP-geschenken te beloven aan degenen die zich abonneren en haar site delen via sociale media, waardoor het bereik van haar campagne groter wordt dan haar eigen 16 miljoen Instagram-volgers.

Rancagua Sur Sports Club

Dit is niet de eerste keer dat ze interesse toont in het overnemen van een sportteam, nadat ze eerder had geïnvesteerd in Rancagua Sur Sports Club om hen te helpen in hun strijd om promotie naar de Derde Klasse van het Chileense voetbal. “Ik geloof dat we met mijn managementteam dingen beter kunnen doen. Ik wil Rancagua weer een voetbalclub bezorgen die bovenin meedraait.”

Bron: Guys
Beeld: Instagram

You May Also Like