Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Plan voor vliegend hotel voor 5.000 gasten dat ‘nooit hoeft te landen’ oogst kritiek

De wereld is verbijsterd door een video die onlangs op YouTube werd gepost, waarop een vliegend hotel te zien is dat “nooit zal landen”. Spannend? Of juist beangstigend?

Vliegen zonder piloot

Het “Sky Cruise”-concept, ontworpen door Hashem Al-Ghaili, is in feite een vliegend hotel met 20 nucleair aangedreven motoren die 5.000 passagiers kunnen vervoeren. Al-Ghaili noemde het vliegtuig “de toekomst van transport”, en legde uit dat traditionele luchtvaartmaatschappijen passagiers van en naar Sky Cruise zouden “vervoeren”, zonder de grond te raken en zelfs al het onderhoud zal tijdens de vlucht worden gedaan. Al-Ghaili zei dat er geen piloot nodig is om het vliegtuig in de lucht te houden. Het zal volledig automatisch gaan.

vliegend hotel

Perfecte bruiloft bestemming

Sky Cruise heeft behoorlijk wat werknemers aan boord nodig, want er is ook een enorm winkelcentrum aan boord, om nog maar te zwijgen over een zwembad, een fitnessruimte en een bioscoop. In een videoweergave van het vliegtuig dat door Al-Ghaili op YouTube is geplaatst, getiteld: “Sky Cruise: A Hotel of the Future Above the Clouds”, is het grootschalig vliegtuig te zien boven een normaal vliegtuig en wordt het beschreven als “de perfecte bruiloft bestemming”.

vliegend hotel

Kritiek

Hoewel er geen lanceringsdatum voor het vliegende hotel is aangekondigd, is niet iedereen enthousiast over het idee van Al-Ghaili, waarvan er één in de commentaren onder zijn video schrijft: “Geweldig idee om een ​​kernreactor te plaatsen waar het zou kunnen falen en uit de lucht kan vallen.” Een ander voegde toe: ‘Ik weet zeker dat ik het laagste dek ticket kan betalen zonder beenruimte en lounges’, terwijl een derde grapte: ‘Ik heb het gevoel dat dit is waar alle rijken naartoe gaan om zich te verstoppen tijdens een apocalypse om naar de rest van de wereld te vliegen terwijl iedereen vecht in Mad Max-stijl.”

Bron: Ladbible

Beeld: Youtube

You May Also Like