Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

’00s-classic “Pimp My Ride” komt terug!

Iedereen die in de jaren ’00 kunnen is opgegroeid, kent de show “Pimp My Ride” wel. Gehost door de charismatische rapper Xzibit, was het een van de meest populaire shows op MTV. Nu is de show terug in het VK op het YouTube-kanaal van MTV.

Wijzigingen

West Coast Customs had deze keer niet de hoofdrol omdat de afleveringen in het VK zijn opgenomen. Ook de presentator werd gewijzigd: de 34-jarige rapper Lady Leshurr nam de rol over van Xzibit. Naast haar muziekcarrière host Lady Leshurr shows als Rock Till We Drop.

Pimp My Ride

Ook een succes?

De vraag is natuurlijk of de nieuwe Pimp My Ride net zo succesvol zal zijn als het origineel die werd uitgezonden van 2004 tot en met 2007. Of de jongeren van tegenwoordig het ook zo leuk zullen vinden als die van vroeger, zullen we na een tijdje ontdekken. Er werd gekozen voor een originele variant door te focussen op het VK. MTV heeft ook een samenwerking met Ebay omdat je daar veel onderdelen voor je auto kunt kopen. Zo hopen ze het publiek te inspireren om zelf met uw auto aan de slag te gaan.

Zes nieuwe afleveringen

De nieuwe Pimp My reis begint rustig aangezien we “slechts” zes nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Deze zullen allemaal te zien zijn op het YouTube-kanaal van MTV. Je kunt alvast uitkijken naar de eerste aflevering op 18 augustus. Hieronder heb je alvast de beelden van de nieuwe Pimp My Ride.

Bron: jfk.men

Beeld: Youtube

You May Also Like