Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pikante foto gelekt van Barbie’s enorme voorgevel

barbie voorgevel

Nadat het enige tijd stil was rondom haar persoon, is Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, weer volop in het nieuws. Onlangs werd bekend dat de gevallen realityster een ‘Alleen Fans’-account had gestart, en daarvan is nu een pikante foto van gelekt, waarop Barbie’s enorme voorgevel te zien is.

Wap-avondje

Sinds haar deelname aan Oh Oh Cherso en diverse daaropvolgende realityseries, komt Barbie eigenlijk alleen nog maar in het nieuws over foute vriendjes, kinderbescherming, drugsgebruik en andere dubieuze zaken. Zo werd ze eind vorig jaar nog door de politie ‘bevrijd’ uit een bordeel, waar ze tegen haar zin in werkzaam zou zijn geweest, zo luidde haar eigen verklaring. Vervolgens zou ze in een kliniek zijn opgenomen, en had ze haar leven weer gebeterd. Vorige week verscheen er echter weer een video van een ‘wap-avondje‘ met haar vriend Robbie en werd maar weer eens duidelijk dat sommige dingen nooit veranderen.

Enorme voorgevel

Terugkomend op haar huidige vriend, met (uiteraard) ex-bajesklant Robbie is Barbie inmiddels alweer ruim een jaar samen, wat in haar geval al een hele mijlpaal is. Met deze Robbie startte ze onlangs een ‘Alleen Fans’-kanaal, en daarvan is er nu een pikante foto gelekt, waarop ze haar imposante voorgevel laat zien.

Check de gelekte foto met de enorme voorgevel van Barbie hier:

voorgevel barbie

Check ook: Wat heeft Samantha (Barbie) met haar gezicht gedaan? (sgxl.nl)

Bron en beeld: Roddelpraat

You May Also Like