Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Pikante’ content Nicol Kremers: ‘Foto’s gemaakt met een aardappel’

pikante content nicol kremers Nicolleke snuift

Hét nieuws van de afgelopen week was natuurlijk dat Nicol Kremers een Only Fans- en de Nederlandse variant Friends2Follow-account was gestart, waar pikante content van haar te vinden is. Dit legde haar geen windeieren, want in de eerste dagen zou ze al zo’n 8.000 abonnees hebben binnengehaald, die allemaal goed zijn voor zo’n 10 euro per maand, dus reken zelf maar uit wat dit Nicol oplevert. Niet iedereen is echter even blij met de content die Nicol deelt.

Pikante verjaardag shoot

Nicol is vandaag jarig, en had voor de gelegenheid een speciale pikante verjaardag shoot bedacht. Hiervan deelde Nicolleke een teaser op haar Instagrampagina, met de tekst: “Druk bezig met de voorbereidingen voor mijn verjaardag shoot! 🥳❤️ de foto’s deel ik vanavond om 00.00 uur precies op mijn accounts want dan ben ik jarig! Link in mijn bio! ❤️”

Gemaakt met een aardappel

Vandaag deelde Nicol dan ook een voorproefje op Instagram, maar dit kan haar volgers niet bepaald bekoren. “Gemaakt met een aardappel”, luidt een van de reacties. Niet bepaald de respons waar Nicol op hoopte, en ze heeft de reacties inmiddels uitgeschakeld.

Eerder lekte er al foto’s van Nicol’s Only Fans en Friends2Follow accounts uit:

nicol kremers only fans
nicol kremers only fans
nicol kremers only fans

Bron en beeld: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like