Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pikante beelden de ruimte in geschoten om contact te maken met buitenaards leven

buitenaards leven

NASA probeert al 150 jaar contact te leggen met buitenaardse wezens. Nu willen ze “pikante” beelden de ruimte in sturen om contact te maken met ze. Of het gaat werken weten we niet, maar we kunnen je wel vertellen wat ze van plan zijn!

Hot topic

Dus, buitenaardse wezen zijn sinds dit jaar wel echt hot topic! We hadden het er eerder al over de “Time Traveller’ die beweert dat er in augustus een buitenaardse ontdekkingen zal worden gedaan. Vervolgens een mysterieuze UFO die in de lucht gespot was en als laatste de waarschuwingen van Stephen Hawking om de locatie van de aarde niet te onthullen aan mogelijke buitenaardse levensvormen. Nou, we hebben nog een nieuwtje voor je! Nu willen ze “pikante” beelden de ruimte in sturen om contact te maken met buitenaards leven.

NASA probeert contact te leggen

NASA probeert al geruime tijd contact te leggen met buitenaardse wezens, 150 jaar om exact te zijn! Het idee van de NASA-wetenschappers is om in contact te komen met aliens door pikante beelden te sturen… Nee, nee niet van echt mensen. Ze willen een cartoon van twee naakte mensen de ruimte insturen om de nieuwsgierigheid van potentiële buitenaardse wezens te wekken en communicatie aan te moedigen. ‘Beacon in the Galaxy’ (BITG) heet dit project.

Beeld FHM

Binaire code

Op de website van het project beschrijven de wetenschappers: “De boodschap bevat wiskundige en fysieke basisconcepten om een ​​universeel communicatiemiddel tot stand te brengen, gevolgd door informatie over de biochemische samenstelling van het leven op aarde.”

“Hoewel het concept van wiskunde in menselijke termen potentieel onherkenbaar is – is binair waarschijnlijk universeel voor alle intelligenties.”

Beeld Pixabay geralt

Bron: FHM
Beeld: Unsplash

You May Also Like