Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Pigcasso’ het schilderend varken verdient meer geld dan jij

pigcasso

Kunst koop je over het algemeen van een mens, of hij of zij nou nog leeft of al enkele jaren of eeuwen dood is. Als je een kunstwerk koopt van Pigcasso, dan hoef je niet te verwachten dat er mensenvingers aan te pas zijn gekomen. Pigcasso is namelijk een varken dat schildert en daar ook nog eens steengoed in is. Hij verdient er klauwen vol geld mee. 

pigcasso

Een schilderend varken

Joanne Lefson redde het varken Pigcasso ongeveer vijf jaar geleden uit een slachthuis. Hij had dus op je bord kunnen liggen, maar daarentegen maakt hij wat van het leven wat hem uiteindelijk gegund is. Joanne is zelf ook schilderes en kwam achter Pigcasso’s talent toen Joanne per ongeluk wat kwasten liet liegen. Toen ze terugkwam, zag ze dat haar huisdier een kunstwerk had gemaakt. 

Pigcasso

Joanne zegt het volgende over haar schilderende varken: ‘Ik wil dat Pigcasso iets creëert dat nog nooit eerder is gedaan.” Dat is dan zeer zeker gelukt! Pigcasso schildert er op los en heeft laatst zelfs 27.170 dollar verdient doordat een Duitse man een schilderij wilde overkopen. Het is een uniek schilderij, dat is wel duidelijk. Het is wel iets om jaloers op te zijn… Zie een paar van Pigcasso’s kunstwerken hieronder:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply