Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Pannekoek hakt genadeloos in op Famke Louise in ‘The Roast’

peter pannekoek the roast

Maandagavond was The Roast of Famke Louise te zien bij Comedy Central. Hoewel de reacties gemengd zijn, was er natuurlijk één iemand die nooit teleurstelt: Peter Pannekoek maakte dan ook ouderwets gehakt van Famke.

Famke Louise aan de beurt

In The Roast van Comedy Central worden Bekende Nederlanders publiekelijk voor schut gezet, door een panel van roasters. Zo waren respectievelijk Gordon, radio-dj Giel Beelen, Johnny de Mol, Ali B en Hans Klok de sigaar. Deze keer was het de beurt aan ‘Ik heb superveel respect vooor c*rona’-Famke Louise.

Peter Pannekoek in The Roast

Bij eerdere edities ontpopte stand up-comedian Peter Pannekoek zich als de ware ‘roastkoning’. De afgelopen twee edities met Ali B en Hans Klok was hij echter niet van de partij, wart dan ook duidelijk te zien was aan de kijkcijfers. Deze keer was hij gelukkig weer terug en hakte hij dan ook genadeloos in op Famke en de overige roasters. Zo noemde hij haar onder meer ‘de vrouwelijke Rapper Sjors’ en daarna ging het helemaal los…

Check de hele roast van Famke Louise door Peter Pannekoek hier:

Check ook: Roast van Johnny de Mol door Peter Pannekoek gaat weer viraal na uitzending BOOS – SGXL.NL

The Roast of…

The Roast of… is gebaseerd op een Amerikaans format. In elke editie staat een bekende Nederlander centraal. Naast de centrale gast is er een roastmaster, de presentator van de show. Tevens nemen andere bekende Nederlanders deel als roasters.

De bedoeling van het programma is om elkaar, maar vooral de hoofdgast, compleet af te kraken oftewel te roasten. Iedere deelnemer krijgt een aantal minuten de tijd om voor de zaal zijn voorbereide roast te doen. De show eindigt met de hoofdgast die vervolgens de andere deelnemers terug roast.

Bron en beeld: Youtube Comedy Central, Wikipedia

You May Also Like