Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Peter Gillis vraagt nieuwe vriendin Wendy van Hout nu al ten huwelijk!’

peter gillis

Afgelopen week maakte Peter Gillis bekend weer gelukkig te zijn in de liefde, met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Blijkbaar zo gelukkig, dat hij het nu al tijd vind voor een nieuwe stap. Volgens Story heeft Peter Wendy namelijk nu al ten huwelijk gevraagd!

Op zijn knieën

Peter was jarenlang samen met Nicol Kremers, maar tot een huwelijk tussen de twee is het nooit gekomen. Misschien dat Peter tot het besef is gekomen dat hij er met zijn 61 jaar niet jonger op wordt, want twee maanden geleden ontmoette hij Wendy, en nu al is de vakantieparktycoon op zijn knieën gegaan, zo schrijft het weekblad.

Eerder huwelijk

Peter Gillis was jarenlang getrouwd met Treesie, de moeder van zijn kinderen Ruud, Inge en Mark, maar een gelukkig huwelijk was dat beslist niet. Hij had namelijk verschillende bijvrouwen, zo biecht hij op in zijn biografie. Zo stuurde Peter ooit per ongeluk een mail naar de beheerder van zijn park Elfenmeer met de tekst: ‘Ik wil je n**ken’. Het bericht was echter bedoeld voor de vrouw van de beheerder, die op dat moment zijn vaste maîtresse was. Kan gebeuren natuurlijk…

Check ook: Na Peter Gillis ook nieuwe liefde voor zoon Mark – SGXL.NL

Bron: Story

Beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like