Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peter Gillis zet nu ook zijn dikke Rolls-Royce Phantom te koop

Rolls Royce phantom peter gillis

Nadat hij vijf dagen geleden zijn kolossale camper, de Morelo Palace 90, al in de verkoop zette, biedt Peter Gillis nu ook zijn dikke Rolls-Royce Phantom te koop aan in de showroom bij Thijs Timmermans. De bekende ondernemer doet momenteel een groot aantal van zijn eigendommen van de hand, waaronder zijn villa in het Belgische Neerpelt.  

Kenmerken van de Rolls-Royce Phantom 

De Rolls-Royce Phantom is een Britse limousine die 572 pk heeft onder z’n grey metallic motorkap en heeft ook nog 900 Nm aan trekkracht. De 2020 Phantom heeft een grote grill aan z’n voorkant om te voorkomen dat de motor van het apparaat oververhit raakt. Verder heeft het aan de bovenkant een welbekende ‘Sprit of Ecstacy’-beeldje. Het interieur van de Britse limousine is volledig van leer en is voorzien van de kenmerkende sterrenhemel. 

Half miljoen Euro

Op de Duitse website van Thijs Timmermans wordt de vijfzitter voor een slordige €483.940 (bruto) aangeboden. Waarom Peter Gillis momenteel een groot deel van zijn bezittingen van de hand doet is onbekend, maar hij zal wel zijn redenen hebben, los van de publiciteit.

Rolls Royce phantom peter gillis

Rolls Royce phantom peter gillis

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like